Sunucu Ebru Baki Habertürk’te üst göreve atandı

Sunucu Ebru Baki Habertürk’te üst göreve atandı

Habertürk televizyonunda ekonomi müdürlüğü koltuğunun yeni sahibi belli oldu.

Sunucu Ebru Baki Habertürk’te üst göreve atandı
16px
24px
29.07.2020 18:24
ABONE OLgoogle

Habertürk’te sunucu ve spiker olarak görev yapan Ebru Baki kanalın yeni ekonomi müdürü oldu.

Kanalın yeni ekonomi müdürü halihazırda Habertürk’te sunucu ve spiker olarak görev yapan Ebru Baki oldu. Daha önce CNN Türk'te de Ekonomi Müdürlüğü görevinde bulunan Baki, 2 yıla yakın süredir Habertürk TV'de Para Gündem isimli programı sunuyor.

Karar ayrıca Ciner Medya Grubu Başkanı Kenan Tekdağ tarafından çalışanlara da yazılı olarak duyuruldu.

Gönderilen e postada, “Grubumuzun Habertürk Televizyonunda Spiker - Sunucu olarak görev yapmakta olan Sn. Ebru BAKİ, Habertürk Televizyonunda Ekonomi Müdürü olarak atanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

2016 yılından beri Habertürk’ün ekonomi müdürlüğünü yapan Serdar Kuter, geçtiğimiz günlerde istifa ederek, Turkuvaz Grubu bünyesindeki A Para’ya geçmiş ve koltuk boşa çıkmıştı.

EBRU BAKİ KİMDİR?

Üniversite döneminde Hürriyet Gazetesi'nde ekonomi servisinde staj yaptı. Lise hayatında eğitim amacıyla başvurduğu programlar aracılığıyla yurt dışında bulundu ve çeşitli burslardan faydalandı.

İletişim Fakültesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'ne devam etti. Hürriyet Gazetesi'nde stajyerlikten muhabirliğe uzanan 7 yıllık bir dönem geçirdi. Bilişimden, iş dünyası ve tüketici haberleri ile ilgili çeşitli ödüller kazandı.

Hürriyet'ten sonra televizyon macerası başladı. CNN TÜRK'te ekonomi haberlerini sunmaya başladı. CNN TÜRK'te Parametre ve Ebru ile Pazarlık programlarını sundu.

Ebru Baki, hatfa içi her gün Habertürk TV'de ekrana gelen Para Gündem programıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde