Suna Kıraç'ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu

Suna Kıraç'ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu

Koç Holding'den Suna Kıraç'ın cenazesine ilişkin açıklama

Suna Kıraç'ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu
16px
24px
16.09.2020 05:28
ABONE OLgoogle

Türkiye'nin ilk holdingini ve en büyük sanayi/ticaret grubunu kuran Vehbi Koç'un kızı, eski Koç Holding Yönetim Kurulu başkan vekili iş insanı Suna Kıraç hayatını kaybetti.

Kıraç'ın cenazesi Çarşamba günü 12.00'da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Zincirlikuyu Mezarlığındaki Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Koç Holding'den Suna Kıraç'ın cenaze merasimi ile ilgili bilgi paylaşıldı.  Koç Ailesi'nin acı kaybı... Suna Kıraç vefat etti

Açıklamada, Kıraç için saat 10:30’da Koç Holding’de düzenlenecek cenaze merasiminde ve törende pandemi kurallarına riayet edileceği ve katılımcı kapasitesinin sınırlı tutulacağı ifade edildi.

Suna Kıraç’ın cenaze merasiminin bugün saat 12:00’de Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nden kaldırılarak Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanı’na defnedileceği belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde