Şükriye Bulgurcu'nun ölümünde korkunç iddia: Dışardan söylediği yemek öldürdü

Şükriye Bulgurcu'nun ölümünde korkunç iddia: Dışardan söylediği yemek öldürdü

Oyunculuk hayaliyle Hatay’dan İstanbul’a gelen 28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu, evinde ölü bulundu. Genç kızın, yediği yemekten zehirlenerek yaşamını yitirdiği öne sürüldü

Şükriye Bulgurcu'nun ölümünde korkunç iddia: Dışardan söylediği yemek öldürdü
16px
24px
05.04.2021 04:54
ABONE OLgoogle

Hatay'dan İstanbul'a okumak ve oyunculuk eğitimi almak için gelen 28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu, tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu.

İstanbul'a oyucu olma hayali ile 2013'te geldiği öğrenilen Şükriye Bulgurcu, Kadir Has Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun oldu.

Aynı zamanda Müjdat Gezen Tiyatro Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Tek hayali oyuncu olmak olan Bulgurcu, önceki akşam saatlerinde Küçükçekmece'deki evine geldi.

KAPI ARKADAN KİLİTLİ

İddiaya göre, Bulgurcu ölmeden önceki akşam yemek söyledi ve gelen yemeği yedikten sonra fenalaştı. Durumu kötü olunca teyzesini arayan Bulgurcu'nun ölümüne gıda zehirlenmesinin sebep olduğu ileri sürüldü.

Sabah saatlerinde Bulgurcu'ya ulaşamayan arkadaşları yaşadığı adrese geldi. Kapının açılmaması üzerine arkadaşları kapıyı kırarak eve girdi. Genç kızı hareketsiz yatar halde bulan arkadaşları durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Bulgurcu'nun öldüğü belirlendi.

İNTİHAR BULGUSU YOK

Genç kızın cenazesi, Adli Tıp morguna kaldırıldı. İncelemede genç kızın üzerinde herhangi bir delici, kesici ve ateşli silah izi bulunmadı. Evin kapısının arkadan kilitli olduğu tespit edilirken, herhangi bir intihar bulgusuna da rastlanmadı.

Araştırmalar sürerken Bulgurcu'nun arkadaşları sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, genç kızın ölmeden önceki akşam dışardan yemek siparişi verdiği onu yedikten sonra fenalaştığı ve kalbine yenik düşüp hayatını kaybettiğini öne sürdü.

Yunus Emre Kavak/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde