Suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz'dan Bahçeli'ye kılıç!

Suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz'dan Bahçeli'ye kılıç!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Kürşad Yılmaz'ı makamında ağırladı. Yılmaz görüşmenin ardından paylaştığı mesajında Bahçeli'ye bağlılığını bildirdiğini yazdı. Yılmaz, görüşmede Bahçeli’ye kılıç da hediye etti.

Suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz'dan Bahçeli'ye kılıç!
16px
24px
04.05.2022 09:48
ABONE OLgoogle

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Kürşad Yılmaz ile bir araya geldi. Görüşmeyle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunan Yılmaz “Değerli büyüğüm, zor günlerimizde bizleri unutmayan sırtını dönmeyen kapılarını örtmeyen vefalı liderim kırmızı çizgim sayın Devlet Bahçeli ile bayramlaşarak gündeme dair değerlendirmeler yapmanın kendisine olan bağlılığımızı bildirmemizin sevincini yaşıyorum” dedi.

Giresun doğumlu Kürşad Yılmaz, suç örgütü liderliği suçuyla yargılanmış ve 1998'de cezaevinden kaçtıktan sonra Bulgaristan'da yakalanmıştı.

Yılmaz, Kuşadası eski Belediye Başkanı Lütfi Suyolcu’nun öldürülmesi olayından 19 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, nitelikli yağma, tehdit, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma'' suçlarından verilen 66 yıl hapis Yargıtay tarafından bozulmuştu. Yılmaz, 30 Ekim 2021'de cezaevinden tahliye edilmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde