Sözcü yazarı Yılmaz Özdil: İlla yıkılacaksa biz yıkarız

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil: İlla yıkılacaksa biz yıkarız

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan Bodrum'daki villası için yürütmeyi durdurma kararı verildiğini belirterek, "İlla yıkılacaksa yıkılır, hatta biz yıkarız, canımız sağolsun. Ama buna 'bağımsız yargı' karar verir. Yandaş tetikçiler değil" diye yazdı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil: İlla yıkılacaksa biz yıkarız
16px
24px
14.05.2020 05:35
ABONE OLgoogle

Yılmaz Özdil, hukuksuz bir işleri olmadığını, evlerinde bir kuruş haram bulunmadığına vurgu yaparak, "Devlet gücünü kötüye kullanarak intikam alınmaya çalışıldığını, 'organize kötülük'le karşı karşıya olduğumuzu herkes biliyor. Bizim meselemizle yakından ilgilenen, bizi tanıyan tanımayan, bütün mimarlar, bütün inşaat mühendisleri, bütün avukatlar biliyor. Vicdanı olan herkes biliyor. Müsterihiz" ifadelerini kullandı.

3 VİLLAYA DAHA MÜHÜR

Bu arada Özdil, ailesine komşu olan 3 villanın da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inceleme altına alındığı ortaya çıktı.

Sitede bulunan 3 villadan 2'sinin tapu kayıtlarının incelenmesi sonrasında 3 villa da kaçak yapı tespit edildi ve bu 3 villanın "Yapı Kayıt Belgesi" Muğla Çevre Müdürlüğü tarafından iptal edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde