Sözcü yazarı Yılmaz Özdil: Erken seçim kesinleşti

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil: Erken seçim kesinleşti

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı şiir etkinliğine ilişkin olarak, "Erken seçim kesinleşti" yorumunu yaptı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil: Erken seçim kesinleşti
16px
24px
12.09.2021 08:15
ABONE OLgoogle

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı şiir etkinliğinden yola çıkarak olası erken seçime vurgu yaptı.

Özdil yazısında, "Asrın liderimize, tee 1999 yılında seslendirdiği şiir kasedi hediye edildi, kameraların önüne oturdular, kendisi. Doğrusu vaktinden öncenin seslendirdiği şiiri dinledi, kendi sesinden çok duygulanarak ağladı, mendiliyle gözyaşlarını sildi. Ve pek ihtimal vermiyordum ama, kesinlikle erken seçim olacak demek ki" ifadelerini kullandı.

Sözcü yazarı, şöyle devam etti:

"Duygusal bir insan olduğu muhakkak ama, duygularına genellikle seçim arefesinde hakim olamayan bir asrın liderimiz var. Bugünlerde bir de 275 milyar metreküplük doğalgazla, 28 yıl yetecek kadar gravitesi yüksek petrol bulursak, alametler tamamdır gari."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde