Soyunma odasında neler yaşandı? Ali Koç'tan Vitor Pereira'ya....

Soyunma odasında neler yaşandı? Ali Koç'tan Vitor Pereira'ya....

Göztepe-Fenerbahçe maçı sonrası soyunma odasında neler yaşandığı ortaya çıktı! İşte o görüşmenin ve son dakika haberinin detayları...

Soyunma odasında neler yaşandı? Ali Koç'tan Vitor Pereira'ya....
16px
24px
01.12.2021 07:57
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İzmir'de 1-1 biten Göztepe maçının ardından soluğu soyunma odasında aldı. Futbolcular takım otobüsüne bindikten sonra baş başa kalan Başkan Koç ile Vitor Pereira arasındaki görüşme neredeyse gece yarısına kadar sürdü.

Sabah'ın haberine göre son 6 lig maçında tek galibiyetini Galatasaray'a karşı alan Sarı-Lacivertlilerde taraftar, teknik direktör Vitor Pereira'yı tartışmaya açtı.

Portekizli çalıştırıcı, sürekli rotasyon yapması ve takımın en iyi ismi İrfan Can'ı oyundan alması nedeniyle eleştirildi.

Bu eleştirilerin dışında Başkan ve yönetimin de Vitor Pereira'ya tepkisi büyüyor.

Galatasaray derbisi öncesi "Sonuç ne olursa olsun hocamızın arkasındayız" diyerek tüm eleştirilere set çeken Koç, maçtan sonra soluğu soyunma odasında aldı.

YA SERİ GALİBİYET YA DA YAPTIRIM

Futbolcular takım otobüsüne bindikten sonra Başkan Koç ile Pereira, Gürsel Aksel Stadı'nda baş başa kaldı.

Görüşme neredeyse gece yarısına kadar sürdü. İkilinin yaptığı konuşmanın içeriğine dair detaylar sır olarak kaldı.

Ancak kulislerde, Başkan'ın Pereira'ya son şansı verdiği, devre arasına karar galibiyet serisi istediği ve aksi halde yaptırım uygulamak zorunda kalacaklarını bildirdiği konuşuluyor.

FENERBAHÇE'DE İRFAN CAN KAHVECİ ŞOKU!

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu, dün PFDK sevklerini açıkladı.

Göztepe maçında soyunma odası koridorlarında rakip futbolcu Atakan Çankaya ile problem yaşayan İrfan Can Kahveci de disipline verildi.

Fenerbahçe'nin yıldızının, Göztepe maçındaki "saldırısı" nedeniyle 44. maddeden tedbirli olarak sevk edildiği duyuruldu.

Talimatnamede, 44. maddenin içeriğinde 5 ila 10 müsabakadan men cezası verilebileceği yazıyor.

Atakan ise "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle 36. maddeden PFDK'ya verildi. Bu maddede ise 1 ila 3 maç ceza verilebileceği belirtiliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde