Sosyetede torba paniği

Sosyetede torba paniği

İstanbul'da narkotik depremi... 6 aydır takip altında olan iş dünyasının veliahtları ve mankenler uyuşturucudan gözaltında.

Sosyetede torba paniği
16px
24px
07.01.2012 16:19
ABONE OLgoogle

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yapan polis ünlülere uyuşturucu satan bir çetenin peşine düştü. 6 ay boyunca çete üyelerini takip eden polis, şebekenin torbacılar aracılığıyla sokaklarda uyuşturucu sattığını ve sosyeteye uyuşturucu temin ettiğini belirledi. Takibini tamamlayan polis 48 adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. 

Sert Holding sahiplerinden Kaan Sert, Termo makinanın sahibi Kerem Gazioğlu, Raisa Vanesa Sason kardeşler, aranjör Emre Irmak, eski manken Yasemin Kozanoğlu, dizi oyuncusu Ayfer Kakıç, Clup Flipper'in sahibi Hakan Sadi Bayar, Ayyıldız'ın sahibi Alican Çebi ile birlikte 15 torbacı gözaltına alındı. Daha sonra gözaltı sayısının 32 kişiye ulaştığı öğrenildi.

İddiya göre polis, işadamı Adnan Polat'ın oğlu Kerim Polat, Gürbüz Çapan'ın oğlu Ali Gürbüz, manken Ayşe Hatun Önal ve Hotiç ayakkabılarının velihatı Sinan Hotiç'in de aralarında bulunduğu 5 kişi aranıyor. Önal ile Hotiç'in Amerika'da olduğu öğrenildi.

KOKAİN PARTİSİ

Polis aralarında eski manken Yasemin Kozanoğlu'nun da bulunduğu bir çok ünlünün Beykoz'da lüks bir villada kokain partisine katıldığını belirlediği iddia edildi. Amerika'da bulunan Ayşe Hatun Önal'ın Türkiye'ye giriş yaptığı anda gözaltına alınacağı öğrenildi. Gözaltındaki zanlılar Haseki Eğitim ve Araştırmaları Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Tamer Oskay/Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde