Sosyetede 'Otopark' kavgası!

Sosyetede 'Otopark' kavgası!

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Beyhan Bernardete ile Nuray-Okan Fenercioğlu çifti, park yeri nedeniyle karşı karşıya geldi.

Sosyetede 'Otopark' kavgası!
16px
24px
25.11.2020 08:32
ABONE OLgoogle

Bebek’te, Cevdet Paşa Caddesi, Tanberk Çıkmazı Sokak’ta bulunan binanın üst katında uzun yıllardır yaşayan Nuray-Okan Fenercioğlu çifti, duyduğuma göre bir süredir ev sahibiyle sorun yaşıyormuş. Şimdi bu duruma bir de otopark krizi eklenmiş!

“Taşının” diyen ev sahibine olumsuz yanıt veren Fenercioğlu çifti, evin arkasında bulunan park yeri yüzünden komşuları Beyhan Bernardete’yle de tartışma yaşamış.  Sosyetede kavga! Ünlü avukata uzaklaştırma!

Şimdilerde Maslak 1453’te oturan Beyhan Bernardete, Bebek’teki evini home office olarak kullanıyormuş. Beyhan Hanım, kendisine ayrılan park yerine ısrarla aracını park ettiği için Okan Bey’le tartışmış.

Mal sahibinin “Park yeri Beyhan Hanım’ın hakkı” demesine rağmen Okan Bey bu durumu kabul etmemiş. Mal sahibi ile Beyhan Hanım da çözümü otoparkı kapatmakta bulmuş.

İstanbul’un her yerinde yaşanan park sorunu kim der ki iki tanınmış ismi karşı karşıya getirsin...

Mehmet Üstündağ/Kelebek

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde