Sosyete Hamdi Akın'ın köyüne akın edıyor!

Sosyete Hamdi Akın'ın köyüne akın edıyor!

Meğer, koronavirüs nedeniyle yazlık ve müstakil villalara ciddi anlamda zam yapılmasına rağmen Hamdi Akın'ın köyünün fiyatları çok cazipmiş.

Sosyete Hamdi Akın'ın köyüne akın edıyor!
16px
24px
12.06.2020 08:16
ABONE OLgoogle

Hamdi Akın ile Sahir Erozan'ın küsmesine neden olan Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft, 1 Temmuz'da hizmete giriyor.

36 villadan oluşan modern köyün ilk kiracıları arasında; Özcan-Aylin Tahincioğlu, Volkan Ekinci, Elif Dürüst gibi pek çok ünlü ismin olduğunu öğrendim. Köye bu kadar ilgi olunca nedenini merak edip sorup soruşturdum.  

Meğer, koronavirüs nedeniyle yazlık ve müstakil villalara ciddi anlamda zam yapılmasına rağmen Hamdi Akın'ın köyünün fiyatları çok cazipmiş. Maçakızı, 'Kovid-19 nedeniyle ben yokum' deyince Hamdi Akın çareyi nasıl buldu?

Sahir Erozan, son anda koronavirüsü bahane edip köyü işletmekten vazgeçince, işi devralan Hamdi Bey, açılış yılına özel 'dost işi' fiyatlar belirlemiş.

Dört farklı tip villanın bulunduğu modern köydeki aylık kiralar, 8 ile 12 bin Euro aralığındaymış. Benzer villaların fiyatlarının en az iki katı olduğu konuşuluyor. Yani anlayacağınız sosyetenin ünlü isimleri boşuna bu köye akın etmiyormuş.

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde