Soruşturma başlatıldı: Doktor ve hemşirelerden yoğun bakımda skandal ‘köpük partisi’

Soruşturma başlatıldı: Doktor ve hemşirelerden yoğun bakımda skandal ‘köpük partisi’

Geçtiğimiz aylarda seks skandalları söylentisi ile gündeme gelen Alaşehir Devlet Hastanesi bu defa da acil servisteki doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisi ile gündemde.

Soruşturma başlatıldı: Doktor ve hemşirelerden yoğun bakımda skandal ‘köpük partisi’
16px
24px
20.11.2019 15:24
ABONE OLgoogle

Manisa eski milletvekili ve yazar Tevfik Diker, sosyal medya hesabından Alaşehir Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım servisi çalışanlarının, köpük partisinde çekilen görüntüleri yayımladı.

Alaşehir Devlet Hastanesi’nde skandallar bitmiyor. Geçen aylarda seks skandalları ile çalkalanan hastane, bu kez de acil serviste görevli doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisi ile gündemde.

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması üzerine Manisa İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı. Manisa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada hastane görevlilerinin soruşturma kapsamında farklı bölgelere görevlendirildiği belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

SORUŞTURMA AÇILDI

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, görüntüler ile alakalı soruşturma açıldığını söylediği açıklamasında şu sözleri kullandı “Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile alakalı olarak bazı medya organlarında ve sosyal medya sayfalarında çıkan haber ve iddialar ile alakalı olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüz tarafından ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 isimli videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza atanmıştır. Basınımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde