Son dakika! Nurişler çetesine operasyon! 53 adrese baskın

Son dakika! Nurişler çetesine operasyon! 53 adrese baskın

Kamuoyunda “Karagümrük” ve “Nurişler” Çetesi olarak bilinen liderliğini cezaevinde bulunan Nuri Ergin’in yaptığı organize suç örgütüne yönelik olarak sabah saatlerinde İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı.

Son dakika! Nurişler çetesine operasyon! 53 adrese baskın
16px
24px
11.06.2021 04:45
ABONE OLgoogle

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kamuoyunda "Karagümrük" ve "Nurişler" Çetesi olarak bilinen liderliğini cezaevinde bulunan Nuri Ergin'in yaptığı organize suç örgütüne sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon yaptı. İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleştirilen özel harekat timleri de destek verdi.

ÇETE LİDERİ CEZAEVİNDE

Toplamda 27 şüpheliye yönelik olarak yapılan operasyonda 53 adrese baskın yapıldı. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı olan Nuri Ergin'in cezaevinde olduğu öğrenildi. Operasyonla ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde