Son dakika! Çin'den ilk parti korona aşısı geldi

Son dakika! Çin'den ilk parti korona aşısı geldi

Çin'den alınan 50 Milyon koronavirüs aşısının ilk partisi geldi...

Son dakika! Çin'den ilk parti korona aşısı geldi
16px
24px
05.12.2020 17:03
ABONE OLgoogle

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin tarafından üretilen Sinovac aşısı için imzaların atıldığını, aralık, ocak ve şubat aylarında toplam 50 milyon doz aşının Türkiye’ye geleceğini açıklamıştı.

Patronlardunyasi.com'un edindiği bilgilere göre beklenen aşı sonunda geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'den sipariş edilen 50 milyon doz aşının vurulmasına 11 Aralık 2020 günü başlanacağını açıklamıştı.

Çin'den beklenen aşılar kargo uçağı ile geldi. Çin'e ait kargo uçağı İstanbul Havalimanı'na geldi. İşte o fotoğraflar...

Koca, "(Çin menşeli Sinovac aşısı) Aralık, ocak ve şubat aylarında gelmek üzere 50 milyon aşı için imza atıldı. Aralık ayında asgari 10 milyon olmak üzere, ama 20 milyon hedefliyoruz. Ocak ayında 20 milyon. MRNA aşısı için de aralık ayında 1 milyon, devamında da 25 milyona kadar aşının verilebileceği şeklinde görüşmelerimiz devam ediyor." diye konuşmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde