Somali'de Türk şirketine bombalı saldırı: Biri Türk 4 kişi hayatını kaybetti

Somali'de Türk şirketine bombalı saldırı: Biri Türk 4 kişi hayatını kaybetti

Türk şirkete yönelik motosikletli intihar saldırısı düzenlendi. Sabah saatlerinde yaşanan saldırıda biri Türk vatandaşı 4 kişi yaşamını yitirdi.

Somali'de Türk şirketine bombalı saldırı: Biri Türk 4 kişi hayatını kaybetti
16px
24px
02.01.2021 13:02
ABONE OLgoogle

Somali'de yol yapım işi yapan bir Türk şirkete yönelik motosikletli intihar saldırısı düzenlendi. Sabah saatlerinde yaşanan saldırıda biri Türk vatandaşı 4 kişi yaşamını yitirirken, 4 Türk vatandaşının da yaralandığı öğrenildi.

Bir Türk mühendisin yaşamını yitirdiği terör saldırısı ile ilgili Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Dışişleri açıklaması şöyle:

"Somali’de bu sabah bomba yüklü araçla bir Türk firmasına yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında, aralarında 1 vatandaşımızın da bulunduğu 4 kişinin hayatını kaybettiği üzüntüyle öğrenilmiştir. Olayda yaralanan 4 vatandaşımızın sağlık durumu yakından takip edilmektedir.

Mogadişu-Afgoye yolunun inşaatını üstlenen ve Somali'nin kalkınmasına ve refahına katkıda bulunan bir Türk şirketi çalışanlarını hedef alan bu menfur saldırıyı şiddetle Bağcılar evden eve taşıma kınıyor, yaralananlara acil şifa diliyor, dost ve kardeş Somali Hükümeti ile Somali halkının yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde