Soluğu Kaz Dağları'nda aldı! Derin Mermerci de arsa aldı!

Soluğu Kaz Dağları'nda aldı! Derin Mermerci de arsa aldı!

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından Derin Mermerci de Kaz Dağları’nın muhteşem doğasıyla göz kamaştıran Adatepe Köyü’nden ev sahibi olmak için arsa aldı.

Soluğu Kaz Dağları'nda aldı! Derin Mermerci de arsa aldı!
16px
24px
27.01.2021 08:11
ABONE OLgoogle

Pandemiyle birlikte doğayla iç içe olma arzusu her zamankinden daha fazla önem kazandı.

Yazlarını Bodrum’da geçiren ünlü isimler, kış aylarında da rotayı Kuzey Ege’ye çevirdiler.

Kelebek'ten Mehmet Üstündağ'ın yazısına göre uzun zamandır ünlü isimlerin radarında olan Kaz Dağları ise muhteşem doğasıyla en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor.

En son Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un da Kaz Dağları’na ev yaptırmak istediğini ve bunun için arsa almışlardı. 

Kaz Dağları’na gidip, kalbini orada bırakanlardan biri de Derin Mermerci oldu.

Geçtiğimiz hafta Adatepe Köyü’ne giden Mermerci, köyün el değmemiş doğasına âşık olunca buraya yerleşmek için ilk adımı attı ve arsa aldı.

Arsasının manzarasını takipçileriyle paylaşan Derin Mermerci’nin yeni kır evi için oldukça heyecanlandığını ve kızları Lal ve Mila’yı buraya getirmek için sabırsızlanıyormuş.

Hafta sonunu sevgilisiyle köyde geçirdiler

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre de ekim ayında ilişkilerinin birinci yılını kutlayan Derin Mermerci-Murat Aslan aşkı mutlu mesut devam ediyor.

Derin Hanım ile Murat Bey de modaya uydu; hafta sonu sokağa çıkma yasağını evde geçirmek yerine, pek çok sosyetik ismin yaptığı gibi kendilerini otele attı.

Aşıkların tercihi, Kazdağları'nın eteğindeki Adatepe Köyü oldu. Dostlarıyla birlikte doğal ortamın ve yeşil alanın keyfini çıkartan aşıklar, zirvede fotoğraf çektirerek bu anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Bu arada birlikte çekilmiş fotoğraflarını da paylaştıklarına göre artık saklanmaktan da vazgeçmişler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde