Şok Marketler skandal iddiaya ne dedi?

Şok Marketler skandal iddiaya ne dedi?

Twitter'da, tüketicilerden gelen şikayetleri yayımlayan Denetle! hesabından Şok Marketler'de çekildiği ileri sürülen bir tavuk ürününün paketi paylaşıldı. 

Şok Marketler skandal iddiaya ne dedi?
16px
24px
04.06.2021 12:23
ABONE OLgoogle

Marketlerde satılan ürünlerde yapılan değişiklikler son dönemde yakından takip ediliyor. 

Twitter'da, tüketicilerden gelen şikayetleri yayımlayan Denetle! hesabından Şok Market'te çekildiği ileri sürülen bir tavuk ürününün paketi paylaşıldı. 

Denetle!'nin yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Son Tüketim Tarihi 29 Mayıs'ta sona eren tavuk ürünleri tarih kısımları kazınarak satılmaya devam ederken Yalova'da bulunan bir takipçimiz tarafından fark ediliyor. Ürünlerden birinin tarihinin kazınmadığı görülüyor."

İşte o ürünün fotoğrafı:

ŞOK MARKARLER'DEN AÇIKLAMA: SİLİNME YOK, DEFORME VAR

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; müşterilerimizin sağlığı bizim için her şeyin önündedir.  Müşterilerimize sağlıklı ve kaliteli ürün ulaştırma önceliğimizle, haberinizin yayınlanmasını takiben, ilgili mağazada bahsi geçen olayı araştırdık. Haberde iddia edildiği gibi bir etiket değişikliği asla söz konusu değildir.

Denetim ekibimiz de yaptığı araştırmada dolap ömrü geçmiş ürünün zamanında kaldırılmadığını ve soğutucu içinde satışa sunulan ürünün ıslak yüzeyinin diğer paketin tarihini deforme ettiğini tespit etmiştir.

Türkiye genelinde 36 bini aşkın çalışanımız ve 8 bin 432 mağazamızla, müşterilerimize daima en kaliteli, sağlıklı ve en uygun fiyatlı ürünleri sunmak temel ilkemiz. Sadece söz konusu mağazamızda yaşanan ihmalin de düzeltildiğini ve sorumluların uyarıldığını bilginize sunarım. Tüketicilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yaptığı ŞOK Marketler’e yönelik bu iddianın doğrusunun bilinmesi için açıklamamızı kamuoyuyla paylaşmanızdan ayrıca memnuniyet duyarız.

OdaTV

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde