Siyah Kalem'den AKP yandaşı iddialarına cevap

Siyah Kalem'den AKP yandaşı iddialarına cevap

Siyah Kalem Mühendislik İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kendini “dikkatli, riskten uzak duran ve güçlü finans yönetimi olan bir şirket” olarak tarif etti.

Siyah Kalem'den AKP yandaşı iddialarına cevap
16px
24px
29.07.2009 09:00
ABONE OLgoogle

Seyrantepe Stadı için açılan ihalede tek katılımcı olan ve Eren Talu'nun kazandığı ihaleye göre oldukça düşük sayılacak bir arsa bedeli ile gelir paylaşımı öneren Siyah Kalem Mühendislik İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kendini “dikkatli, riskten uzak duran ve güçlü finans yönetimi olan bir şirket” olarak tarif etti.

Siyah Kalem Limited Şirketi'nin avukat Mahmut Bora Biril imzası ile yaptığı açıklamada henüz ihale süreci devam ettiği için ihaleye ilişkin bir yorum yapılmayacağı vurgulandı. Siyah Kalem tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Özellikle altyapı ve üstyapı inşaat işlerinde uzmanlaşmış bir mühendislik şirketiyiz. Yurtiçinde muhtelif şehirlerde olduğu gibi Kazakistan ve Pakistan'da da altyapı ve üstyapı inşaatları yaptık. Halen İstanbul ve İzmir'de TOKİ'nin toplu konut inşaatları devam etmekte, ayrıca yurt dışında yeni proje çalışmaları bulunmaktadır. Siyah Kalem, dikkatli, riskten uzak duran tutum ve güçlü finans yönetimi sayesinde her zaman kredibilitesi yüksek bir firma olmuştur.”

Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde