Şişli'deki korkunç olayın arkasında kıskançlık krizi çıktı

Şişli'deki korkunç olayın arkasında kıskançlık krizi çıktı

İstanbul Şişli Fulya'da bir evde 3 kişi ölü bulundu.

Şişli'deki korkunç olayın arkasında kıskançlık krizi çıktı
16px
24px
27.05.2022 14:31
ABONE OLgoogle

İstanbul Şişli’de sabah saatlerinde bir daireden gelen silah sesleri polisleri harekete geçirdi. Bina sakınleri ard arda gelen silah sesleri üzerine dışarı çıktı. Olay yeri kısa sürede polis ablukasına alındı.

Silah seslerinin geldiği kata çıkan polis ekipleri içeride biri kadın üç kişinin cesedi ile karşılaştı. Cinayetin altından ise yine takıntılı sevgili çıktı.

Polis ekipleri evde bulunan cesetlerin kimliklerini tespit etti. Cesetlerin Beril B., Ömer A. Ve Yavuz B. Ye ait oldukları belirlendi. Cinayet nedeninin ise kıskançlık olduğu ortaya çıktı. 

Yavuz B. Bir süre birliktelik yaşadığı beril B. den kısa bir süre önce ayrıldı. Ancak Yavuz B. ayrıldığı eski sevgilisi Beril B. nin peşini bırakmadı.

Beril B. kendisini rahatsız eden eski sevgilisi Yavuz B. hakkında şikayette bulundu.

Ayrıldığı sevgilisinin peşini bir türlü bırakmayan takınlısı eski sevgili Beril B. nin başka bir erkekle ilişki yaşadığını ve aynı evde kaldıklarıın öğrendi. Olay günü sabah saatlerinde çiftin kaldığı eve gitti.

Kapıyı çalan Yavuz B. önce kapıyı açan Beril B. yi öldürdü. Daha sonra Beril B. nin yeni sevgilisini öldüren takıntılı adam aynı silahla başına ateş ederek intihar etti.
Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde