Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişlilerin parasını danışmanına yediriyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişlilerin parasını danışmanına yediriyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Gönen Orhan’a yine adrese teslim bir ihale daha verdi. Keskin, bu ihaleyle adeta Şişli Belediyesi’nin yönetimini Gönen Orhan’a devrediyor.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişlilerin parasını danışmanına yediriyor!
16px
24px
15.08.2020 12:12
ABONE OLgoogle

KESKİN, HEM PARA VERİYOR, HEMDE YÖNETİMİ DEVREDİYOR

Muammer Keskin, bu ihaleyle Şişli Belediyesi’ndeki Başdanışmanı Gönen Orhan’a hem para vermiş oluyor hem de adeta yönetimi devreden bir durum oluşturuyor. Muammer Keskin, Gönen Orhan’ın firması Ceren Tanıtın Organzasyon'a pazarlık usulüyle verdiği ihalenin bedeli ise 275 bin lira.

Keskin, Şubat ayında da Gönen Orhan’ın firması olan Ceren Tanıtım'a  275.000 TL'lik ihale vermişti.  

Muammer Keskin’in Başdanışmanı 275 Bin TL'lik ihale mi aldı? BU İHALE, BELEDİYECİLİK TARİHİNDE BİR İLK

İhalenin ismine ve içeriğine bakıldığında çarpıcı bir durum ortaya çıkıyor. Bu ihaleyle belediyecilik tarihinde bir ilk yaşanıyor. Ceren Tanıtım'ın sahibi Gönen Orhan, aldığı ihaleyle hem para kazanacak hem de Şişli Belediyesi’nin yönetimini ve stratejisini belirleyecek.

ORHAN’IN ALDIĞI İHALENİN İSMİ VE İÇERİĞİ DİKKAT ÇEKİCİ

İşte, Gönen Orhan’ın aldığı ihalenin ismi; Yönetim ve Organizasyon iletişim süreç yönetimi, koordinasyon, vatandaşlık ilişkileri yönetim sistemi, personel eğitimleri uygulama işi.  

Bu ihale, 01.07.2020 tarihinde, Şişli Belediyesi’nde saat 11.30’da gerçekleşiyor. İhale yine Kamu İhale Kurumu’nun pazarlık yönetmi olan 21 F maddesiyle yapılıyor. 

Kamu İhale Kurumu, 21 F maddesi ile yapılabilecek ihalelerin hangi şartlarda ve nasıl yapılabileceğini de kanunla belirlemiş.

21 F MADDESİ, DOĞAL AFET DURUMUNDA UYGULANABİLİYOR

Bir ihalenin, 21 F maddesine göre yapılabilmesi için; Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya idare tarafından önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması gerekiyor.  

Gönen Orhan’ın ismi Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olmasıyla birlikte başta Şişli olmak üzere tüm CHP’li belediyelerden aldığı ihalelerle gündem olmaya başladı.

BU İHALEDEN SONRA NASIL BİR ŞİŞLİ BELEDİYESİ OLUŞACAK

Gönen Orhan’ın aldığı bu ihaleden sonra; Şişli Belediyesi’nin yönetiminde nasıl bir değişikliğin olacağı, Şişli’de ve Şişli Belediyesi’nde nasıl bir organizasyonun yapılacağı ve süreçte nasıl bir değişiklerin  yaşanacağı, Şişli Belediyesi’nde nasıl bir koordinasyon kurulacağı, vatandaşlık ilişkilerindeki yaşanacak değişiklikler ve en önemlisi de eğitimden sonra Şişli Belediyesi’nde nasıl bir personelin oluşacağı merak konusu oldu. 

Şişli Gazetesi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde