Siren Ertan, e-ticaret sitesi açtı

Siren Ertan, e-ticaret sitesi açtı

Online alışveriş sitesi açan ünlüler kervanına bir isim daha eklendi.

Siren Ertan, e-ticaret sitesi açtı
16px
24px
13.12.2019 14:24
ABONE OLgoogle

 Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden modacı Siren Ertan, Sirenertanistanbul.com’la e-ticaret patronları arasında yerini aldı. Ünlü modacı alışveriş sitesinde başta kendi tasarımları olmak üzere farklı markalardan seçtiği ürünlerin de satışını yapmaya başladı.

Arkadaşımız Çiğdem Yücesoy Subaşı’nın öğrendiğine göre Ertan, önümüzdeki günlerde ürün gruplarını zenginleştirecekmiş. Ertan, 15 yıl önce moda sektörüne adım atmış, 2004’te ise atölyesini açmıştı. O günden bu yana Siren Ertan İstanbul ve Siren Ertan Couture markaları ile koleksiyon hazırlıyor.

İstanbul koleksiyonundaki elbiselerin fiyatları 3 bin TL’den, gömleklerin fiyatı ise 750 TL’den başlıyor. Couture’daki gece kıyafetlerinden oluşan koleksiyonda ise fiyatlar 4 bin ile 13 bin TL arasında. Koleksiyonu giderek genişletmeyi hedefleyen Ertan, bir kadının baştan aşağı kendi markasıyla giyinmesine yönelik tüm parçaları oluşturma hazırlığında.

Alışveriş sitesi Siren Ertan’ın seçtiklerinden oluşan bir kategori de var. Bu ürün gruplarında Türk tasarımcılara yer açan Ertan şu sıralar yoğun olarak bu seçimlerle uğraşıyor. Amacı, kendi tarzını yansıtacak, her kadının gardırobunda bulunabilecek, ulaşılabilir fiyatlarla bir koleksiyon oluşturmak.

Aynı zamanda da Türk tasarımcılara da yer açmak. Bir örneği Beymen’de olan bu modeli uygulayarak Türk tasarımcıların ürünlerinin satışına da destek olacak. Kendi markasıyla satışını yaptığı kıyafetlere tadilat yapma hizmeti de verecek olan marka, bunun için müşteriye randevu oluşturuyor. Şimdilik sadece Türkiye sınırları içinde hizmet veren modacı duyumlarımıza göre kısa süre sonra e-ticaret sitesini yurtdışına da açacakmış…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde