2008'deki küresel finans krizinden bu yana görülen en büyük iflaslardan biri olarak kayıtlara geçen Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) batışı piyasalarda "domino etkisi" tedirginliği yarattı.
Öte yandan Silikon Vadisi Bankası’nın CEO’su Greg Becker’in iflastan iki hafta önce 3 milyon 578 bin dolarlık hissesini sattığı iddiası gündeme oturdu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, bu miktarın Becker'ın sahip olduğu hisselerin yüzde 10'una karşılık olduğu belirtti.
Öte yandan aynı gün bankanın Finans Müdürü Daniel Beck'in de 575 bin dolarlık hisse satışı yaptığı anlaşıldı.
Söz konusu bankanın çöküşünün ardından Becker, ilk kez Çarşamba günü Hawaii’de görüntülendi. Becker ve eşi pazartesi günü San Fransisco Havalimanı’ndan Maui’ye gittiler. Becker, Hawaii de şort, tişört ve parmak arası terlikle görüntülendi.
Görüntülerin sosyal medyada servis edilmesi üzerine binlerce kişi Becker’in bankanın batmasından sonra Hawaii’ye gitmesini yoğun bir şekilde eleştirdi.
patronlardunyasi.com
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |