Signature Bank'tan Cumhuriyetçiler Meclisi'ne bağış

Signature Bank'tan Cumhuriyetçiler Meclisi'ne bağış

Signature Bank'ın çökmesinden 10 gün önce, şu anda bankanın başarısızlığına ilişkin bir soruşturmayı yöneten Cumhuriyetçiler Meclisi için bir bağış toplama etkinliği düzenlediğini ortaya çıktı.

Signature Bank'tan Cumhuriyetçiler Meclisi'ne bağış
16px
24px
21.03.2023 14:13
ABONE OLgoogle

2 Mart günü düzenlenen bağış toplama etkinliğinde Cumhuriyetçi Parti’den Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Üyesi Patrick McHenry de vardı.

Bağışçılar, Signature'ın kurucu ortağı ve başkanı Scott Shay tarafından Kuzey Carolina Cumhuriyetçi bağış toplama etkinliğine davet edildi. Davete katılım ücreti 1.000 ABD Doları, etkinliğe sponsorluk ücreti 2.900 ABD Doları ve ev sahipliği görevleri 5.800 ABD Doları olarak belirlendi.

Banka yöneticilerinden binlerce dolar toplamak için orada olan Signature ve Silicon Valley Bank'ın iflasına ilişkin duruşmayı duyuran House Finansal Hizmetler Komitesi'nin başkanı McHenry, etkinlikten gelen katkıları işleme koymadı. Signature Bank’ın yönetimine olan güvenlerini kaybetmeleriyle birlikte ise 12 Mart'ta New York merkezli bankaya el konuldu.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde