Signature Bank müşterilerinin, hesaplarından para çekmeleri için son 1 hafta

Signature Bank müşterilerinin, hesaplarından para çekmeleri için son 1 hafta

Geçtiğimiz günlerde Flagstar Bank tarafından satın alınan Signature Bank'ın müşterilerine, bankada paraları olması durumunda 5 Nisan'a kadar başka bankaya aktarmaları yönünde uyarı yapıldı.

Signature Bank müşterilerinin, hesaplarından para çekmeleri için son 1 hafta
16px
24px
29.03.2023 06:52
ABONE OLgoogle

ABD Federal Mevduat Sigorta Şirketi ( FDIC ), geçtiğimiz günlerde çeken Signature Bank’ın kripto para müşterilerine, hesaplarını kapatmak ve paralarını taşımak için 5 Nisan’a kadar süre verildiğini duyurdu.

Söz konusu mevduatlar, New York Community Bank’ın yan kuruluşu Flagstar Bank’ın bu ay başında Signature Bank’ı satın alırken kabul ettiği anlaşmaların bir parçası değildi.

Bir FDIC sözcüsü konu ile ilgili "Flagstar'ın teklifi, Signature'ın dijital varlık işiyle ilgili yaklaşık 4 milyar dolarlık mevduatı içermiyordu" dedi.

Sözcü, “Müşterilerimize 5 Nisan’a kadar süre tanıdık. Eğer o güne kadar paralarını taşımamışlarsa kayıtlı adresine çekleri postalayacağız” dedi.

Flagstar, 19 Mart'ta ABD'li düzenleyicilerle New York merkezli Signature Bank'tan mevduat ve kredi satın almak için bir anlaşma imzalamıştı.

FDIC, anlaşmayla Flagstar Bank'ın Signature Bank'ın tüm mevduatlarını, bazı kredi portföylerini ve eski 40 şubesinin tamamını üstleneceğini söylemişti.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde