Sıcaklıklar düşüyor yine sağanak geliyor

Sıcaklıklar düşüyor yine sağanak geliyor

Meteoroloji'nin yayınladığı hava durumu tahmin haritasına göre yarından itibaren Türkiye yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisi altına giriyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarında da düşüş bekleniyor. İstanbul'da hava sıcaklıkları yaklaşık 6 derece düşecek.

Sıcaklıklar düşüyor yine sağanak geliyor
16px
24px
23.04.2021 10:51
ABONE OLgoogle

Birkaç gündür güneşli havanın hakim olduğu yurdumuzda yarından itibaren yeni bir yağışlı hava dalgası hakim olacak. Türkiye’nin kuzeybatısından girecek olan sağanak yağış, özellikle Marmara, Kuzey Ege ve Karadeniz’in batısını etkileyecek. Sağanak yağışlarla birlikte sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş meydana gelecek.

BU GECEDEN İTİBAREN BAŞLIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Çanakkale ile Edirne’nin güney, Balıkesir’in kuzey ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının güney ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde