Show Radyo'ya düşük teklif

Show Radyo'ya düşük teklif

TMSF tarafından bugün satışa çıkarılan Show Radyo'ya en yüksek teklifi 8 milyon 512 bin dolar bedelle Vizyon Görsel Radyo Televizyon firması verdi.

Show Radyo'ya düşük teklif
16px
24px
18.04.2011 21:07
ABONE OLgoogle

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından bugün satışa çıkarılan Show Radyo'ya en yüksek teklifi 8 milyon 512 bin dolar bedelle Vizyon Görsel Radyo Televizyon firması verdi. Muhammen bedelin altında kalan teklif Fon Kurulu'nun onayına sunulacak. 

     TMSF'den yapılan açıklamaya göre, TMSF, 11 milyon dolar muhammen bedeli olan Show Radyo'yu bugün satışa çıkardı. 3 firmanın yer aldığı açık artırmada, katılımcılar; Mobil Radyo Televizyon ve Medya Hizmetleri A.Ş, Arto Radyo Yayıncılık San. Tic. A.Ş. ile Vizyon Görsel Radyo Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. Tic. A.Ş. firmalarından oluştu. 

     Mobil Radyo Televizyon'un kapalı zarf teklifi 8 milyon 12 bin dolar, Vizyon Görsel Radyo'nun 8 milyon dolar, Arto Radyo'nun ise 7 milyon 10 bin dolar olarak sıralandı. Kapalı zarfla verilen en yüksek teklif olan 8 milyon 12 bin dolar üzerinden başlayan açık artırmada, 5 kez pey sürülen ihale, Vizyon Görsel Radyo Televizyon firmasının verdiği 8 milyon 512 bin dolar bedelle son buldu. 

     Muhammen bedelin altında kalan teklif, Fon Kurulu onayına sunulacak. Fon Kurulu'nun ihaleye pazarlık ile devam etme kararı alması halinde pazarlık, 22 Nisan 2011 Cuma günü gerçekleştirilecek. 
    

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde