Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, kır düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, kır düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, hayalleri gerçeğe dönüştüren hizmet kalitesi ile hafızalardan silinmeyecek düğünlere ev sahipliği yapıyor. Yaşam boyunca unutulmayacak en güzel anlardan biri olan düğün törenleri, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel ayrıcalığı ile adeta bir masala dönüşüyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, kır düğünlerine ev sahipliği yapıyor
16px
24px
27.07.2021 13:09
ABONE OLgoogle

Çiftler hayatlarındaki en anlamlı güne hazırlanırken, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in daima ilgili ve profesyonel ekibi düğün sahipleri için tüm detayları düşünüyor.

Ödüllü şefler tarafından özel hazırlanan menü alternatifleri, unutulmaz geceyi daha da leziz kılıyor. Ziyafet düzeninde eşsiz bir düğün yemeği ya da şık bir kokteyl ile hayallerin düğünü yansıtılırken, Sheraton İstanbul Ataköy’ün sunduğu kusursuz hizmet ile özel bir gece geçirilmesi sağlanıyor.

Misafirler zarif bir kokteyl ile karşılanırken, özel konseptte hazırlanmış  ışıltılı masalar bu masala eşlik ediyor. Dj veya orkestranın müziği eşliğinde devam eden gecede düğün pastası kesimi  volkan şovu eşliğinde görkemli bir seramoniye dönüşüyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de düğününü yapan çiftler geceyi modern ve panoramik deniz manzaralı Balayı Suiti’nde geçirebiliyor. Çiftler ertesi gün kahvaltılarını ise istekleri doğrultusunda odalarına özel olarak sipariş verebiliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde