Sharon Stone, "Michael Douglas’tan 13,5 milyon dolar az aldım"

Sharon Stone, "Michael Douglas’tan 13,5 milyon dolar az aldım"

Sharon Stone, vizyona girdiği dönemde gişe rekorları kıran "Temel İçgüdü" filmiyle ilgili, filmdeki rolünün karşılığında başroldeki bir diğer isim olan Michael Douglas'tan 13,5 milyon dolar daha az ücret aldığını söyledi.

Sharon Stone, "Michael Douglas’tan 13,5 milyon dolar az aldım"
16px
24px
30.03.2023 13:14
ABONE OLgoogle

Temel İçgüdü filmiyle sinema tarihine ikonik sahneler bırakan ünlü yıldız, seneler sonra filmdeki rolü karşılığında ödenen ücreti açıkladı.

Stone, 1992 yapımı Temel İçgüdü filminde Michael Douglas’tan 13,5 milyon dolar daha az kazandığını açıkladı: “Michael Douglas 14 milyon dolar kazandı. Ben yeniydim ve o çok büyük bir yıldızdı.”

Banka skandalında parasının yarısını kaybettiğini iddia eden Stone, filmden sadece 500 bin dolar kazandığını söyledi. Ayrıca Stone, endüstride kadınların konumlarıyla ilgili gözlemlerini de aktardı: “Kadınların neler yapabileceğini daha çok düşünmeliyiz. Eskiden sete gittiğimde seks sahneleri çekilirken 300 erkek olurdu.”

Stone sözlerine şu şekilde devam etti: “İşler değişti ve artık filmlerde kadınlar var. Gerçekten minnettarım.”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde