Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı 'yatırımcı' çıktı

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı 'yatırımcı' çıktı

TV8’in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sosyal medya fenomeni eski eşi Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde yeni erkek arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşmış ve nazar değmesin notu düşmüştü.

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı 'yatırımcı' çıktı
16px
24px
08.01.2021 12:05
ABONE OLgoogle

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından, İspanyol Dj Guido Senia ile 1 buçuk yıl süren beraberliğini masraflarını karşılamadığı için noktalayan Şeyma Subaşı 2021 yılına hızlı girdi.

Dj Guido ile ayrıldıktan sonra sürekli farklı isimlerle adı anılan Şeyma Subaşı, yeni sevgilisi Mohammed Al Saloussi'yle yüzünü göstermeden romantik bir karesini "No nazar" notuyla paylaşmıştı.

Binlerce beğeni ve yorum gelen ikilinin karesi sonrası, herkes Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisini merak etmişti. Subaşı, bu kez sevgilisinin yüzünü gösterdi.

Subaşı, gizemli sevgilisi Suudi yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olduğu iddia edilen sevgilisiyle birlikte tatil yapan Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Öte yandan Mohammed Al Saloussi’nin adı geçtiğimiz yıl Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan ile anılmıştı.

Yeniçağ

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde