Servet ödedi, elinde kaldı! Aldığı teklif şok etti

Servet ödedi, elinde kaldı! Aldığı teklif şok etti

Jack Dorsey'in NFT olarak daha önce 2,9 milyon dolara sattığı ilk tweet'in şimdiki değeri hayrete düşürdü.

Servet ödedi, elinde kaldı! Aldığı teklif şok etti
16px
24px
14.04.2022 13:21
ABONE OLgoogle

Twitter’ın kurucu ortağı Jack Dorsey tarafından geçen yıl NFT’ye dönüştürülen ve 2,9 milyon dolara satılan ilk tweet alanın elinde kaldı. Alıcı, İran doğumlu kripto girişimcisi Sina Estavi’ydi.

Estavi, 6 Nisan’da OpenSea pazarında NFT’yi listelediğinde 48 milyon dolar değer biçti. Ve miktarın yarısını hayır kurumlarına bağışlayacağına söz verdi.

280 DOLARLIK TEKLİF GELDİ

Ancak koleksiyoncu yalnızca yedi teklif alabildi. Açık artırma bir hafta sonra kapandığında en yüksek teklif sadece 280 dolardı. Estevi, gelen teklifler karşısında NFT’yi satmayabilir.

NFT’yi İtalyan sanatçı Leonardo da Vinci’nin dünyaca ünlü eseri Mona Lisa’ya benzeten Estavi “Geçen yıl bu NFT’yi aldığımda çok az insan NFT’yi duymuştu.

Şimdi bu NFT’nin dijital dünyanın Mona Lisa’sı olduğunu söylüyorum. Bundan sadece bi tane var. Yıllar sonra insanlar bu NFT’nin değerini anlayacak. Bunu aklınıza yazın” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde