Sergen, ikinci maçında da kazandırdı

Sergen, ikinci maçında da kazandırdı

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Vodafone Park'ta karşılaştığı Gaziantep FK'yı 3-0 ile geçti. Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı takımın başında çıktığı ikinci maçını da kazandı.

Sergen, ikinci maçında da kazandırdı
16px
24px
08.02.2020 20:35
ABONE OLgoogle

Sergen Yalçınlı Beşiktaş Süper Lig'de 21. hafta maçında Vodafone Park'ta Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlı takım ilk yarısı 0-0 biten maçı ikinci yarıda bulduğu 3 golle 3-0 kazanmayı bildi.

Sergen Yalçın Beşiktaş'ın başında çıktığı ikinci maçını da kazandı. Siyah-Beyazlı takımın gollerini 52. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz, 70. dakikada penaltıdan Kevin-Prince Boateng ve 90+5'de Lens kaydetti.

Beşiktaş bu galibiyet ile puanını 36 yaparken, Gaziantep FK 27 puanda kaldı.

Siyah-Beyazlı takımda Gökhan Gönül gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü ve gelecek hafta oynanacak Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Sergen Yalçın: Kaybetmeye alışmış oyuncu grubu var, bu çok sıkıntılı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantep FK karşısında alınan 3-0'lık galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Yalçın, "Kaybetmeye alışmış oyuncu grubu var, bu çok sıkıntılı. Daha önce 6-7 zor şarttaki takımda çalıştım. Onun için değişimin nasıl olacağını biliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, içinde bulundukları durumdan dolayı kazanmalarının önemli olduğunu belirterek, "İçinde bulunduğumuz durum kredimizin olmadığını gösteriyor. Yukarıya yakın olmak için kazanmak zorundayız, her hafta mesafe kat etmek zorundayız" dedi.

İyi oyunlarını skorla birleştirmeleri gerektiğini kaydeden Yalçın, "Bizim için iyi hafta sonu oldu, mutluyuz. Galibiyet camianın bütünleşmesi için önemliydi. Bugün ciddi birlik beraberlik vardı, en hoşumuza giden bu oldu" diye konuştu.

Gaziantep FK karşısında oyuna tutuk başladıklarını anlatan Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rakipler çok savunma yapıyor, set oynamak zorunda kalıyoruz. O nedenle rakibi açmakta zorlanıyoruz. İlk yarıda ağır oynadık. İkinci yarıda oyuncu değişikliğiyle daha iyi oynadık. Boateng takımın ön tarafta olmasını, topun bizde kalmasını ve böylece kolay hücum etmemizi sağladı. Fazla adamla ceza alanına girmemizi sağladı, skor yapmamızı kolaylaştırdı."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde