Serdar Cümbüş-Şule Zorlu boşandı ama... Sosyal medyada evlilikleri sürüyor!

Serdar Cümbüş-Şule Zorlu boşandı ama... Sosyal medyada evlilikleri sürüyor!

Şule Zorlu'nun boşandığı eşi Serdar Cümbüş'ün soyadını kullanması dikkat çekti.

Serdar Cümbüş-Şule Zorlu boşandı ama... Sosyal medyada evlilikleri sürüyor!
16px
24px
08.11.2021 09:23
ABONE OLgoogle

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu, babasının tüm muhalefetine rağmen serveti bırakıp aşkı tercih etmiş, Ekim 2009'da Serdar Cümbüş'le evlenmişti. Ancak yuvalarına kara bulutların musallat olduğunu ilk bu köşeden öğrendiğiniz çift, nisan ayında boşanmıştı.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısı şöyle:

Dün sosyal medyada gezinirken fark ettim ki; Şule Hanım, halen Serdar Bey'in soyadını kullanıyor! Evet, yanlış okumadınız! Şule Hanım, önceki akşam Zorlu Center'daki Eataly'nin içinde açtığı Terezza Italia adlı restoranda davet vermiş.

Davete katılanlar, fotoğraf paylaşırken Şule Hanım'ı etiketleyince fark ettim! Instagram adresini bakınca, daha da şaşırdım! Çünkü halen Cümbüş'le çekilmiş fotoğrafı, profil fotoğrafı olarak duruyor!

Çoğu birbirinin gözünü çıkarmaya çalışsa da, medeni şekilde boşanmayı başaran çiftler gördüm. Ama sosyal medyada boşandığı eşinin soyadını kullanan, onunla fotoğrafını profil fotoğrafı olarak kullanmaya devam edeni görmemiştim!

Zorlu, Cümbüş ile evlenebilmek için hisselerini 40 milyon liraya babasına devredip hem holdingle hem de babasıyla bağlarını koparmıştı. Ancak oğlu doğunca iki yıl küs kaldığı babasıyla barışmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde