Serdar Bilgili’ye bir çocuk daha mı geliyor?

Serdar Bilgili’ye bir çocuk daha mı geliyor?

Herkesin ağzına doladığı dedikoduya göre, Ece Yosmaoğlu hamile!

Serdar Bilgili’ye bir çocuk daha mı geliyor?
16px
24px
16.04.2019 08:25
ABONE OLgoogle

Ozan Doğulu'nun eski eşi Ece Yosmaoğlu ile işadamı Serdar Bilgili, 2018'in son aşk bombasını patlatıp yeni bir aşka yelken açmıştı.

Mutlulukları herkesin dilinde olan çiftle ilgili sosyete kulislerinde şu sıralar bomba bir dedikodu dolaşıyor! Herkesin ağzına doladığı dedikoduya göre, Ece Yosmaoğlu hamile!

EVLİLİK DIŞI 3 ÇOCUĞU VAR  Serdar Bilgili'ye şok tazminat davası

İlk eşinden bir kızı, Fransız sevgilisinden nüfusuna aldığı bir oğlu, evlilik dışı ilişkilerinden de üç çocuğu olan Serdar Bilgili, bu konularda biraz sabıkalı olsa da, doğrusu konuşulanlara inanmamıştım.

Ancak Ozan Doğulu'dan üç kızı olan Ece Hanım'ın, geçenlerde katıldığı bir davette bu dedikoduyu soran arkadaşıma hiçbir yorum yapmaması kafamı karıştırdı.   Serdar Bilgili'nin babalık davasında yeni gelişme... Bebeğe kayyım atandı

Ece Hanım'ın dedikoduyu yalanlamayıp susması bende hamile olabileceği hissini yarattı. Neyse; yakında kokusu çıkar nasıl olsa…

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde