Şenol Güneş'in Beşiktaş'tan alacağı ücret belli oldu!

Şenol Güneş'in Beşiktaş'tan alacağı ücret belli oldu!

Beşiktaş'la anlaşan teknik direktör Şenol Güneş'in maaşı belli oldu.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'tan alacağı ücret belli oldu!
16px
24px
28.10.2022 07:17
ABONE OLgoogle

Deneyimli teknik adam yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in sözleşmesine dair detaylar netleşti.

Siyah-beyazlı kulüpte 2. dönemini yaşayacak deneyimli hoca 2+1 yıllık mukaveleye imza atacak ve senelik 1.5 milyon euro kazanacak. Beşiktaş yönetimi Güneş'e ayrıca 250 bin euro şampiyonluk primi, Türkiye Kupası'nın kazanılması durumunda da 150 bin euro ödeyecek.

Ümraniyespor maçında kulübede olacak

Beşiktaş ile cuma günü antrenmanlara çıkmaya başlayacak Şenol Güneş, siyah-beyazlıların pazar günü oynayacağı Ümraniyespor maçında kulübedeki yerini alacak.

Beşiktaş'ta daha önce 2015-2019 yılları arasında görev yapan Şenol Güneş, 2 şampiyonluk yaşamıştı.

YARDIMCISI EREN ŞAFAK

Skorer'in edindiği bilgiye göre, deneyimli teknik adamın yardımcılığını Eren Şafak yapacak. 39 yaşındaki teknik adam, 2015-17 yılları siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş'in yardımcısı olarak 87 maça çıktı.

Beşiktaş 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında üst üste mutlu sona ulaştı. Şafak ayrıca A Milli Takım 'da Şenol Güneş döneminde 2019-21 yılları arasında analiz sorumlusu görevini üstlendi.

ISMAEL TAKIMLA VEDALAŞTI

Valerien Ismael 400 bin Euro'ya razı olurken, siyah-beyazlıların taksitli ödeme teklifini de kabul etti. Buna göre 400 bin euroluk fesih tazminatı Fransız hocaya eşit taksitler halinde ödenecek.

Valerien Ismael dün öğleden sonra Ümraniye’ye giderek oyuncular ve personelle vedalaştı. Deneyimli teknik direktörün özel işlerini bitirdikten sonra İstanbul’dan ayrılacağı aktarıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde