‘Seni rezil etmezsem adam değilim!’

‘Seni rezil etmezsem adam değilim!’

Oyuncu Şebnem Özinal, boşanma aşamasında olduğu eşi ünlü işletmeci Şefik Öztek’in, kendisine tehdit ve hakaret mesajları gönderdiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu

‘Seni rezil etmezsem adam değilim!’
16px
24px
15.10.2019 05:38
ABONE OLgoogle

Özinal, kendisini rezil etmekle tehdit eden Öztek yüzünden psikolojisinin bozulduğunu belirtti

Oyuncu Şebnem Özinal, 13 yıllık eşi Şefik Öztek'ten boşanmak için dava açmıştı. Kocasının kıskançlıkları nedeniyle mesleğini yapamadığını belirten Özinal, kızı Ayşe ve kendisi için aylık 13 bin lira nafaka ve 650 bin lira tazminat istemişti.

Çiftin arasındaki boşanma davası devam ederken, iddiaya göre Şefik Öztek geçtiğimiz günlerde Şebnem Özinal'a tehdit ve hakaret dolu mesajlar attı.

Mesajlarda Özinal'a; "Seni aşağılık kadın! Senin nasıl bir müptezel ve o... olduğunu herkese anlatıp seni rezil etmezsem adam değilim" şeklinde sözler sarf eden Öztek'in, boşanmak üzere olduğu eşine psikolojik şiddet uyguladığı ileri sürüldü.

Ünlü oyuncu; kızı Ayşe ve kendisinin psikolojisini bozduğunu belirterek eşini savcılığa ihbar etti. Özinal şikayet dilekçesinde; kendisini ve ailesini tehdit eden Öztek'in cezalandırılmasını istedi. Ayrıca Öztek'in mesajlarını delil olarak sundu. Olayla ilgili soruşturma başladı.

Dilek Yaman/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde