Selim Yaşar'ın cenaze törenine kimler katıldı?

Selim Yaşar'ın cenaze törenine kimler katıldı?

Yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle 65 yaşında yaşamını yitiren Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar, İzmir'de toprağa verildi.

Selim Yaşar'ın cenaze törenine kimler katıldı?
16px
24px
07.09.2021 05:20
ABONE OLgoogle

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı, sanayici iş insanı kimliğiyle sivil toplumda aktif görev alarak toplumun ekonomik ve sosyal gelişimi için çalışan, mütevazılığı ve yardımseverliği ile iz bırakan Mustafa Selim Yaşar, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Yaşar, İzmir Karşıyaka’daki Soğukkuyu kabristanında toprağa verildi.

Mustafa Selim Yaşar için ilk tören holdingin ilk şirketi DYO Boya Fabrikaları'nın Çiğli Kampüsü'nde yapıldı, ardından cenaze Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'ne getirildi.

Cenazeye katılanlar HES kodu kontrolü ve ateş ölçümü yapılarak camiye alındı.

Yaşar'ın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Soğukkuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

İş dünyası için zamansız bir kayıp olan Mustafa Selim Yaşar’ın cenaze törenine merhum Selim Yaşar’ın oğlu Durmuş ile kızı Ayşe Zuhal Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Gökoğlu ve Cengiz Erol, Yaşar Topluluğu yöneticileri, Yaşar Topluluğu şirketlerinin genel müdürleri ve çalışanları, Topluluğun eski çalışanlarının yanı sıra Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer ve İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Aziz Kocaoğlu ile iş, siyaset ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Selim Yaşar, Dubai'de 2 Eylül'de, yeni tip corona virüs nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda yönetim kurulu başkanlığı ve meclis başkanlığı yapan Selim Yaşar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde meclis başkan vekilliği ve Karşıyaka Belediyesi'nde meclis üyeliği görevlerinde de bulunmuştu.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde