Şehir hastanesinin temizlik işini Danimarkalı firma aldı

Şehir hastanesinin temizlik işini Danimarkalı firma aldı

İlk etabının 20 Nisan’da açılması beklenen Başakşehir Şehir Hastanesinin temizlik işlerini Danimarka merkezli Integrated Service Solutions adlı firma aldı. Anka Haber Ajansı’nın haberine göre, firma, asgari ücret, yemek ve yol parasıyla çalışacak eleman arıyor.

Şehir hastanesinin temizlik işini Danimarkalı firma aldı
16px
24px
12.04.2020 08:56
ABONE OLgoogle

Bünyesinde 8 farklı hastaneyi barındıran ve ilk etabının 20 Nisan’da açılması beklenen Başakşehir Şehir Hastanesinin temizlik işlerini Danimarka bir firma aldı. Integrated Service Solutions adlı firma, Asgari ücret, yemek ve 300 lira yol parasıyla çalışacak Türk eleman arıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre içerisinde hizmete alınacağını açıkladığı İstanbul'daki şehir hastanelerinin ilki, Avrupa yakasında hizmet vermeye başlayacak. Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabının 20 Nisan’da devreye girmesi planlanıyor.

Hastanenin temizlik işlerini Danimarkalı ISS firması yapacak. Firma temizlik personel alımına da başladı. Asgari ücret, yemek ve 300 lira yol parasıyla çalışacak Türk eleman arıyor. Çalışma sistemi ise vardiyalı olacak.

Şehir hastanesi bünyesinde 8 farklı hastaneyi barındıracak. Toplam 2 bin 682 yatak kapasiteli, 708 poliklinikli, 90 ameliyathaneli olacak. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde ise 456 yatak yer alacak. Hastanenin tam kapasite çalışması ise 20 Mayıs’ı bulacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde