Sedat Peker videosunda ismi geçen Murat Sancak kimdir?

Sedat Peker videosunda ismi geçen Murat Sancak kimdir?

Sedat Peker, yayınladığı son videoda Suriye üzerinden yapılan kaçak bir ticaret ağı olduğunu iddia ederek bazı isimler öne sürdü. Bu isimlerden birisi de Murat Sancak. Peki Murat Sancak kimdir?

Sedat Peker videosunda ismi geçen Murat Sancak kimdir?
16px
24px
30.05.2021 11:12
ABONE OLgoogle
Sedat Peker, yayınladığı 8. videosunda Suriye üzerinden gerçekleştirilen kaçak bir ticaret ağı hakkında iddialarda bulundu. Peker, Suriye’de yapılan kaçak ticaret ağı için Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’yı öne sürdü. Kıratlı ile birlikte, Murat Sancak ve Ramazan Öztürk isimlerini de kullandı. 

Peker, Berat Albayrak’ın Murat Sancak’ın Beylikdüzü’nde bulunan evinde kaldığını öne sürdü. 

MURAT SANCAK’TAN CEVAP 

Peker’in bu iddialarından sonra Murat Sancak, Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. 

Sancak açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

“Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir evime hiç bir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım.

O şahsın yine kendi hassasiyetiyle cevap veriyorum, Suriye de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı ve 2 kız çocuğumun boğazından öyle olmayan bir ticaretten bir damla su bile girmedi, Allah’a şükür.”

MURAT SANCAK KİMDİR? 

Peker’in Suriye’de yapılan kaçak ticaret ağının içerisinde olduğunu iddia ettiği Murat Sancak, Adana Demirspor Başkanı ve İş insanı Ethem Sancak’ın yeğenidir. 

Murat Sancak, MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulunuyor. Aynı zamanda 2014-2017 yılları arasında Star Medya’nın başkanlığını da yapmıştır. 

Sancak, 2018 yılında olağanüstü kongre ile Adana Demirspor Başkanı seçilmiştir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde