Sedat Peker'in videoları film sitesi IMDb'de ilk sıraya yükseldi

Sedat Peker'in videoları film sitesi IMDb'de ilk sıraya yükseldi

Sedat Peker, yayınladığı videolarla dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database'e (IMDb) girdi.

Sedat Peker'in videoları film sitesi IMDb'de ilk sıraya yükseldi
16px
24px
23.05.2021 21:02
ABONE OLgoogle

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, popüler film ve dizi veri tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database'e (IMDb) girdi.

'Sedat Peker vs AK Parti'" başlığı kullanılan sayfada Peker’in bugüne kadar yayınladığı videolar hakkında kısa bilgiler yer aldı. Sayfada ayrıca, videoların tahmini bütçesinin 128 milyar dolar olduğu yazılı.

Sitede bazı IMDb kullanıcılarının yazdığı yorumlarda, 'en çılgın film' ve 'en iyi mafya dizisi' gibi yorumlar da yer alıyor.

IMDb'deki sayfadaki videolar, 6 bin oylama ve ortalama 9,3 puanla IMDb'nin En İyi Diziler listesine 8. sıradan girdi. Videolar daha sonra birinci sıraya yükseldi.

Sedat Peker'in YouTube'da yayınladığı videoların toplam izlenme sayısı 25 milyonu geçti. YouTube, 5.8 milyon izlenen altıncı videosunun ardından Peker'in hesabına 'onay işareti' vermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde