Sedat Peker'den 10. video: Çok keyifli anlar yaşayacağız

Sedat Peker'den 10. video: Çok keyifli anlar yaşayacağız

Suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun süre sonra YouTube hesabında yeni bir video yayınladı.

Sedat Peker'den 10. video: Çok keyifli anlar yaşayacağız
16px
24px
20.06.2021 19:46
ABONE OLgoogle

Suç örgütü lideri Sedat Peker yakalandığı ve Twitter'daki paylaşımları başkalarının yaptığı yönündeki iddialara yanıt olarak yeni bir video yayınladı.

Peker videoyu kendisi hakkında çıkan "yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor" iddiaları üzerine oluşan kafa karışıklığını gidermek için çektiğini söyledi. Peker, video yayınlamama sebebinin bulunduğu ülkedeki yetkililerin önerisiyle olduğunu ifade etti.

“Bazı arkadaşlarımız benim öldüğüm, cezaevinde olduğum yönünde açıklamalar yapmış. Bir başkası benim adıma paylaşımları yaptığımı söylemiş” diyen Peker, “Biz akit yaptık, verdiğim sözden dönmem” ifadelerini kullandı. 

Peker, “İnşallah ilerleyen zamanlarda çok eğleneceğiz” diye konuştu.

"15 gün sonra değerlendirilecek"

“Benim için endişelendiğinizi biliyorum” ifadelerini kullanan Peker, kendisini ve ailesini korumak için akıl sahibi olduğunu söyledi.

Peker video yayınlayıp yayınlamama konusunda 15 gün sonra hayati riski ile ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını ifade ederek şunları söyledi:

Ama burada ama başka ülkede yaptığımız akdi inşallah tamamlayacağım.

DEKORDA DİKKAT ÇEKEN KİTAP VE DÜRBÜN

Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.

Peker'in güvenlik riski nedeniyle beyaz renk düz bir duvar önünde video kaydetmesi dikkat çekti.

Bulunduğu ülke yetkilileri ile 15 gün içerisinde yeni bir değerlendirme yapacaklarını söyleyen Peker, video yayınlamanın mümkün olmaması durumunda başka bir ülkeye geçeceğini söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde