Sedat Peker açıkladı: 4 milyonu bulmazsam kaseti Tayyip Beye yollayacaklar

Sedat Peker açıkladı: 4 milyonu bulmazsam kaseti Tayyip Beye yollayacaklar

Organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker, “Deli Çavuş” adlı Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker açıkladı: 4 milyonu bulmazsam kaseti Tayyip Beye yollayacaklar
16px
24px
27.08.2022 21:52
ABONE OLgoogle

Peker, şarkıcı Gülşen'in kendisi yüzünden tutuklandığını söyleyerek, pazartesi tahliye ettirilerek gündemin değişeceğini iddia etti. 

Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenoğlu, kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu, Eski Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı ile ilgili rüşvet sarmalı ifşalarına devam etti.  

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Serkan Taranoglu hakkında "kaset" iddiasını ortaya atan Peker, danışman Taranoglu'nun, “Benim kasetim var, bunu Tayyip Beyin önüne koyacaklar, lütfen yardım et.” dediğini ileri sürdü.

Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında da yorumda bulundu. Perinçek hakkında, "Doğu perincek var, o da kendisini ben vatan fedaisiyim diye tanıtıyor" diyen Sedat Peker, "Senden olsa olsa pavyon fedaisi olur." ifadesini kullandı.

"Benim yarına kadar 4 milyon TL bulmam lazım, diyor"

“Deli Çavuş” adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımlar şöyle:

Twitter aleminin değerli insanları, 40 yaş altı ve ihtiyarlar (yani bizim ekip), ilk defa magazin olayı olmadan bir suç ifşasına bu kadar destek verdiniz. Gerçekten çok duygulandım. Ancak galiba sizden bana magazin sevdası bulaştı. Size esas rezilliği anlatmayı unuttum. 

Hırsız danışman Serkan Taranoglu, Mine Hanımın eşi İbrahim Beye arabayla baş başa gezelim mi diyor. İbrahim Bey de tabii ki diyerek kabul ediyor. Araba ile yarım saat gezdikten sonra Serkan Taranoglu: Benim yarına kadar 4 milyon TL bulmam lazım, diyor. İbrahim Bey de: Bütün hesaplarımız blokeli. Ben nereden bu parayı bulup sana vereyim?” diyor.

"4 milyonu yarına kadar bulmazsam kaseti Tayyip Beye yollayacaklar"

Bunun üzerine hırsız danışman Serkan Taranoglu, “Benim kasetim var, bunu Tayyip Beyin önüne koyacaklar, lütfen yardım et.”  diyince İbrahim Bey de ne kaseti diye soruyor. Bir karı koca bunun yanına gelmiş. Meğer bunların amacı Serkan Taranoglu'na tuzak kurmakmış. Bu hırsız danışman sadece hırsız da değil. Irz düşmanı şerefsiz adamın karısıyla yatıyor. Gerçi kadının kocası da ayrı bir deyyusu ekber. Kocası da bunları kayda alıyor (Bak vallahi diyorum). 

Eğer bu 4 milyonu yarına kadar bulmazsam kaseti Tayyip Beye yollayacaklar diyor. Bu namussuz da her yerde “Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor.” diyen sahtekarlardan. Din elden gidiyor, hırsızlık yap; vatan elden gidiyor, evde adamın karısıyla yat. Ulan nasıl bir kahpe döneme denk geldik arkadaş ya? Şarkıcı Gülşen'i gerçekten benim yüzümden tutukladılar (Vallahi diyorum).

"Gülşen'i pazartesi günü tahliye etmeyi planlıyorlar"

Ata yurdum olan eve el koyulduktan sonra intikam alacağımı bildikleri için 4 ay önce yapılan konuşmayı bahane edip gündemi değiştirdiler. Ancak onlar benim elimde ne olduğunu bilmedikleri için, ayrıca da benim normal savaş sanatının haricinde sözlü dövüş sanatında da uzman olduğumu galiba unuttular (Lütfen kusura bakmayın yine megalomanlık üstümde bugün). Bunların içinde kendince psikolojik harpte uzman bir tip var. Benim bu paylaşımımdan sonra oluşan bu dalgayı kırmak için bir fikir ortaya atıyor. 

Gülşen'i pazartesi günü tahliye ettirirsek hem toplumda olumlu bir hava oluşur hem de gündemi değiştiririz diye bir fikir ortaya atıyor. Ancak bilmiyor, serdengeçtiler her yerde.) Siz Pazartesi gündemi öyle değiştirin. Bakın bakalım ben size hangi sürprizlerle geleceğim. Tekrardan söylüyorum, el koyduğunuz ata evimi lütfen yıkın. Eğer onurunuz, namusunuz, şerefiniz varsa o evi yıkın (Size yazıklar olsun).

"Vallahi çok eğleneceğiz"

Ata evine haksız yere el koydunuz lan. Twitter aleminin insanları, beni de kendiniz gibi magazinci yaptınız. Serkan Taranoglu'nun kaset olayını nasıl anlattım? Vallahi içim şişti dayanamadım, ondan anlattım. Unutmadan bir şey daha söyleyeyim. Bazı değerli partiler Pazartesi günü Sayın Savcılıklara suç duyurusunda bulunacaklarmış. Öncelikle onlara hakkı yenilen fakir fukaralar, garip gurebalar adına teşekkür ederim. Ama lütfen şikayet dilekçelerine gün yazmasınlar, yarını beklesinler. Değişiklik yapmak zorunda kalıp tekrardan yorulmasınlar (Vallahi çok eğleneceğiz).

"Herkesi delirteceğim" 

Bak Nihat Genç abi sana ne kadar saygı duyduğumu inşallah anlamışsındır. Hem hırsız hem sapık danışmanın evli kadınla olan ilişkisini nasıl dikkat ederek anlattım? Çünkü detaylı ve açık anlatınca senin rüyalarında kabuslar oluşuyor. Vallahi çok eğleneceğiz billahi çok eğleneceğiz. Herkesi delirtecem (Ben zaten çılgın deli bir insanım). Ancak sözüm olsun, Hipokrat yemini etmemiş olsam da sizlerin sayesinde artık ben Psikiyatri Doktor Sedat Peker’im. süslü sülü, derin mehmet, deyyusu ekber hasan yeşildağ; sizleri unuttum sanmayın.

"Doğu Perincek var, o da kendisini ben vatan fedaisiyim diye tanıtıyor"

Beni malımla imtihan etmeye kalktınız. Size yazıklar olsun. Siz (HÜSEYNİ DURUŞ) nedir bilir misiniz? Ben 8-9 yaşındayken apartmanımızın kapıcısı olan ancak babam dahil apartmandaki herkesten daha onurlu daha gururlu olan Bayram Abi’den öğrendim (HÜSEYNİ DURUŞU). Beni malımla imtihan eden sizler zavallısınız. Onur, namus, şeref için değil kendi canımı, gerekirse tüm ailemin canını feda ederim. İşte HÜSEYNİ DURUŞ budur. 

Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor sonra garip gurebanın parasını çal, evli kadınlarla yat. Sonrasında da adamım diye sokaklarda gez. O bana ajan diyen sahtekar doğu perincek var, o da kendisini ben vatan fedaisiyim diye tanıtıyor. Ulan sahtekar, senden olsa olsa pavyon fedaisi olur. Gerçi o da olmaz ahın gitmiş vahın kalmış. HÜSEYNİ DURUŞA ezileceksiniz, GAYRETULLAHA YENİLECEKSİNİZ…

"Gerekirse tüm ailemin fertleri feda olacak"

Sn. Yılmaz Özdil Abi en başından beri bu süreçte bana inandınız, bana destek oldunuz (Daha doğrusu gösterdiğim duruşa). Adeta kırk senelik gazetecilik geçmişinizi ortaya koydunuz. Birçok insan “Anlaşır, bizi satar.” dediğinde bile siz adeta şeref dolu olan geçmişinizi bir kenara bırakarak bana inandınız. Demokrat Parti Ordu milletvekili Sn. Cemal Enginyurt benim sözlerime güvenerek şikayet dilekçesi verdiğinde “Sen yakışanı yaptın yarın bu kardeşini seyret.” diyerek zannediyorum ben de yakışanı fazlasıyla yaptım. Sana sözüm olsun değil evim, değil hayatım, gerekirse tüm ailemin fertleri feda olacak (en küçüğünden en büyüğüne). Ben bu yaşıma kadar bana güvenen kimseyi yarı yolda bırakmadım. Mahcup olmayacaksın. Her zaman söyleyecem (senden çaldım) varlığınla onur duyacam. BENDE SÖZ NAMUS…

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde