Savcıdan adliyeyi sarsan intihar girişimi

Savcıdan adliyeyi sarsan intihar girişimi

İstanbul Adliyesi Çocuk Bürosu'nda görevli savcı G. C., intihar girişiminde bulundu.

Savcıdan adliyeyi sarsan intihar girişimi
16px
24px
22.07.2020 18:50
ABONE OLgoogle

İstanbul Adliyesi Çocuk Bürosu'nda görevli savcı G. C., intihar girişiminde bulundu. G.C'nin intihar girişiminden önce bir arkadaşına "Kendimi iyi hissetmiyorum" şeklinde mesaj attığı öğrenildi.

G.C'nin HSK kararnamesiyle Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi'ne görevlendirildiği öğrenilirken, bu durumdan etkilendiğini arkadaşlarına söylediği belirtildi. 

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu'nda görevli olan ve Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun Haziran ayındaki kararnamesiyle Erzurum Bölge Adliyesi'ne atanan kadın savcı G.C.'nin intihar girişiminde bulunduğuna dair iddialar üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sözlü bilgilendirme yapıldı.

Başsavcılıkça, savcı G.C.'ye ulaşılamadığı için hastane kayıtlarının incelendiği ve mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gittiğinin öğrenildiği kaydedildi. Açıklamada, mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye giden savcı G.C.'nin durumunun iyi olduğu ve tedbiren hastanede gözetim altında tutulduğu ifade edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde