Sanberk İnşaat'ın sahibinden genç kadına tecavüz ve tehdit

Sanberk İnşaat'ın sahibinden genç kadına tecavüz ve tehdit

Sanberk İnşaat'ın sahibi iş insanı Ayhan Öter, yasak aşk yaşadığı sevgilisinden olan çocuğunu inkar etti. İddiaya göre genç kadını, çocuğuyla öldürmekle tehdit eden Öter, sevgilisine bir de cinsel istismarda bulundu.

Sanberk İnşaat'ın sahibinden genç kadına tecavüz ve tehdit
16px
24px
23.08.2020 16:37
ABONE OLgoogle

Polis merkezine sığınan genç kadının ihbarı üzerine iş insanı hakkında soruşturma başlatıldı. Kızının ve kendisinin can güvenliğinden endişe eden genç kadın, Aile Mahkemesi’ne başvurarak Ayhan Öter’den korunma talep etti.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre iş insanı Sanberk Holding sahibi Ayhan Öter, yasak aşkından olan kızını reddetti. Genç kadını tehdit ve hakaretlerle yıldırmaya çalışan Öter hakkında soruşturma başlatıldı.

30 yaşındaki D.K., Ayhan Öter ile geçtiğimi yıllarda sevgiliydi. Çiftin bir bebekleri oldu. İddiaya göre Öter, sevgilisine çocuğun kendisinden olmadığını ima etmeye başladı. Çocuk doğduktan sonra ise iddiaya göre Öter, sevgilisini çocuğuyla tehdit etmeye başladı. Sevgilisinin tehditlerine maruz kalan genç kadın aile evine dönmek istediğinde ise ailesi genç kadını kabul etmedi.

İKİNCİ ŞANSI ALINCA TEVACÜZ ETTİ

Maddi imkânsızlıktan bunaldığı bir anda Ayhan Öter'in aramasıyla ikinci şans vermek istedi ve geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta buluştu.

Genç kadını arabasın bindiren iş insanı yine iddiaya göre genç kadını otele zorla götürdü. Öter'in elinden kaçarak otelden ayrılan genç kadının önünü kesen Öter, zorla odaya götürdüğü D.K.'yı hem tehdit edip hem de cinsel istismarda bulundu.

KORUMA TALEP ETTİ

Beşiktaş Polis Merkezine sığınan genç kadın, can güvenliğinden endişe ettiğini kendisini, bebeğini öldürmekle tehdit ettiğini belirtip şikayetçi oldu. D.K., Aile Mahkemesi'ne başvurarak Ayhan Öter'den koruma talep etti.

Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde