Samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı

Samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı

İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz, memleketi Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz'un fotoğrafı da ortaya çıktı

Samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı ortaya çıktı
16px
24px
12.11.2021 12:15
ABONE OLgoogle

Olay, önceki gün saat 19.00 sıralarında Ataşehir Barbaros Mahallesi’ndeki bir sitede yaşandı. Can Göktuğ Boz, iş için Ankara’dan İstanbul’a gelen, hiç tanımadığı mimar Başak Cengiz’e samuray kılıcıyla saldırdı.

Ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Cengiz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Katil Boz ise tutuklandı.

Can Göktuğ Boz, Başak Cengiz'e arkadan gelerek saldırmış

Katilin cinayet anına ilişkin görünüleri daha önce ortaya çıksa da net bir fotoğrafı bugüne dek görülmemişti. Show Ana Haber ekibi, Can Göktuğ Boz’un fotoğrafına ilk kez ulaştı.

Katilin özel bir üniversitenin mühendislik bölümünde okuduğu, ayrıca Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü'ne de kayıt yaptırdığı biliniyor. Babası bir inşaat firmasında mühendis koordinatör, annesi ise avukat olan katilin Ataşehir'deki evinde yalnız yaşıyor.

Poliste verdiği ifadesi ile de kan donduran katil, evden çıkarken birini öldürmeyi planladığını, erkeğin kendisine karşı koyma ihtimaline karşılık bir kadını öldürmeye karar verdiğini anlattı.

Fotoğrafta ayrıca katilin kullandığı kılıç da görülüyor. İfadesinde kılıçları çok sevdiğini anlatan katilin evinde bulunan kılıçların hepsini internet ya da mağazalardan aldığını ve hepsinin kendisine ait olduğunu söylediği belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde