Şakkadanak Necmettin Batırel: Türkiye ekonomisi destan yazıyor

Şakkadanak Necmettin Batırel: Türkiye ekonomisi destan yazıyor

Türkiye Gazetesi yazarı Şakkadanak lakaplı Necmettin Batırel, bugün kaleme aldığı yazısında bambaşka bir Türkiye tablosu çizdi. Şakkadanak Necmettin Batırel, “Piyasalarda bayram havası var. Türkiye ekonomide destan yazıyor…” ifadelerini kullandı.

Şakkadanak Necmettin Batırel: Türkiye ekonomisi destan yazıyor
16px
24px
26.03.2022 21:44
ABONE OLgoogle

İktidara yakınlığı ile bilinen ve "Merkez Bankası'nın yerinde olsam şak diye dolarları satarım" ifadesi nedeniyle "Şakkadanak" lakabını alan Necmettin Batırel, Türkiye gazetesindeki köşesinde, Türkiye’nin kabına sığmadığını savundu.

"BÖLGE EKONOMİSİNDE PAYLAMA YAŞANACAK"

Kur Korumalı Mevduat sistemi ile dolar baskından kurtulunduğunu ileri süren Necmettin Batırel, "Konut, turistik tesis, havalimanı, demir yolu, kara yolu, alışveriş merkezi ve enerji alanlarında tam 130 milyar dolar değerindeki dev projeler hayata geçiyor. Yüzümüzün akı göz bebeğimiz Çanakkale Köprüsü ile bölge ekonomisinde patlama yaşanacak. Enflasyonu bahane ederek Ramazan-ı şerif öncesi et, un ve şekerde oynanan oyunlar anında durduruldu.” dedi.

"Piyasalarda bayram havası var" diyen yandaş Necmettin Batırel, şöyle devam etti:

"Ülkenin ambarları ağzına kadar ürün dolu. Hazinenin kasası taşıyor. Bütçemiz fazla veriyor. Marketlerde ne ararsan var. Evet fiyatlar pahalı ama vatandaşım çalışıyor, kazanıyor, harcıyabiliyor. İstikrarlı büyüme potasındayız... Peki biz bu nimetlere nasıl kavuştuk? Lütfu ilahi kalbinde Allah korkusu ve vatan aşkı olan bir liderle. Buna inan, gerisi yalan…

'TÜRKİYE EKONOMİDE DESTAN YAZIYOR'

Bu resme dikkatle bakın! NATO liderler zirvesinde çekilen fotoğraf, hiçbir yoruma gerek kalmadan tüm gerçeği olduğu gibi ortaya koyuyor. Türkiye ABD ve İngiltere ile birlikte en ön safta. İtalya, Fransa, Yunanistan arkada... En sağ başta bu tablonun mimarı Cumhurbaşkanı Erdoğan var. Bize ne kadar değer verdiklerini görüyorsunuz değil mi? Niye? Çünkü Türkiye bölgesel güç oldu. Çünkü Türkiye savunma sanayiinde devrim yaptı. Çünkü Türkiye hiçbir ülkenin cesaret edemediği Ukrayna Rusya arasında ara buluculuk yaptı... Çünkü Türkiye Avrupa’ya enerji köprüsü oldu.. Çünkü Türkiye ekonomide destan yazıyor…"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde