Safiye teyzeden Erdoğan'a: Senin damadının adı Bayraktar mıydı, ona benim için sarıl

Safiye teyzeden Erdoğan'a: Senin damadının adı Bayraktar mıydı, ona benim için sarıl

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de konuşmasının sonunda sahneye çıkan yaşlı kadınla konuştu. Yaşlı kadın, Erdoğan'a "Senin damadının adı Bayraktar mıydı, ona benim için sarıl" dedi.

Safiye teyzeden Erdoğan'a: Senin damadının adı Bayraktar mıydı, ona benim için sarıl
16px
24px
24.10.2020 17:21
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri'de düzenlenen olağan kongresine katıldı. Burada bir gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Erdoğan, daha sonra sahneye çıkan yaşlı kadınla konuştu.

Yeni Şafak'ın aktardığına göre Erdoğan'a çorap ördüğünü ve ayağını silmesi için havlu hazırladığını belirten yaşlı kadın, "Çok emek veriyorsun Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
 
 
 
 
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">#Kayserili Safiye Teyze ??

Hasan Dogan (@hasandogantr)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yaşlı kadın, daha sonra Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'a değindi. Erdoğan'a "Şu senin damadının adı Bayraktar mıydı?" diye soran yaşlı kadın, "Onu ben çok severim. Ona benim için sarıl. O çıktığı zaman acı kahve içmiş gibi sevinirim. Ona çok selam söyle" dedi.

Öte yandan kongreye Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da katıldı. Gözbaşı, Erdoğan'a Kayserispor forması hediye etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde