Sabiha Gökçen'de utandıran video

Sabiha Gökçen'de utandıran video

İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait içerisinde 177 yolcu ve 6 mürettebat bulunan uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanında pistten çıktı. Kazada üç kişi hayatını kaybetti.

Sabiha Gökçen'de utandıran video
16px
24px
06.02.2020 08:19
ABONE OLgoogle

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak pistten çıktı. İstanbul-İzmir seferini yapan uçak pistten savruldu. Savrulan uçak alev aldı, yolcular tahliye edildi.

Üç vatandaşımız hayatını kaybetti

Bakan Koca, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar hastanelerimize erken dönemde sevk edilen, başvuran yaralı sayımız 179 kişi oldu. 179 kişi içinde ameliyatını planladığımız bir hastamız oldu, iki hastamız için de müdahalesi planlanmakta. Yoğun bakım şartlarında da tedavi gören iki hastamız söz konusu. Bu hem ameliyatı hem de yoğun bakım şartlarında takip edilen hastalarımız için genel durumlarının ağır olmadığını söyleyebilirim. Toplam müracaat eden 179 hasta içinde de herhangi durumu ağır ya da ciddi olan bir hastamız şu an söz konusu değil. Bu arada üç vatandaşımızın hayatını kaybettiğini söyleyebilirim."

Sosyal medyada yaralıların uçaktan otobüslere alınma görüntüleri ise tartışma yarattı. Görüntülerde boyunluk takılı yaralı bir vatandaş otobüsle taşınmalarına tepki göstererek, “Rezillik” ifadelerini kullanıyor.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde