Sabancı’dan çok duygusal 29 Ekim filmi

Sabancı’dan çok duygusal 29 Ekim filmi

Sabancı Holding 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yine güçlü ve duygusal bir filmle kutluyor.

Sabancı’dan çok duygusal 29 Ekim filmi
16px
24px
26.10.2016 13:09
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak bir reklam filmi yayınladı. Bugün bir basın toplantısıyla yapılan lansmanda, Sabancı Holding Kurumsal İletişim Direktörü Filiz Karagül Tüzün ve filmin yaratıcı süreçlerini üstlenen Puck Communication’ın kreatif ajans başkanı Haluk Erkmen detayları paylaştı.

Toplantıda ilk olarak holdingin film için özel bir konkur yürüttüğü ve üç ajans arasında geçen sürecin sonunda Puck Communication ile çalışma kararı alındığı bilgisi paylaşıldı.

Karagül Tüzün, cumhuriyetin ve Sabancı’nın değerlerinin örtüştüğünü ve bu anlayışı yansıtmak istediklerini belirtti.

Filmin çıkış noktasında Sakıp Sabancı’nın kitapları yer alırken; Erkmen bu özel durumu, “Filmde gördüğünüz her ilmekte Sabancı’nın emeği var, bunu yansıtmak istedik” diyerek anlattı.

Karagül Tüzün filmin engelli dostu prodüksiyonuna ve kadın vurgusuna dikkat çekti. İkili hazırlık aşamasında, filmi seslendirmesi için yalnızca Hümeyra’yı düşündüklerini ve kendisine ulaştıklarında anında olumlu yanıt aldıklarını belirtti. Anima İstanbul tarafından hazırlanan özel bir yazılım kullanılan reklam filminin müziğini ise Jingle House üstlendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde