Sabancı Holding üst yönetiminde sürpriz ayrılık

Sabancı Holding üst yönetiminde sürpriz ayrılık

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri nedeniyle bayrağı devrediyor.

Sabancı Holding üst yönetiminde sürpriz ayrılık
16px
24px
06.04.2021 19:20
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding’de 22 Ocak 2016 tarihinden bu yana Finans Grup Başkanı olarak görevini sürdüren Barış Oran kariyerini yurt dışında devam ettirmek üzere 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılma kararı aldı.

Bir diğer görev değişimi ise Yapı Malzemeleri Grubu’nda gerçekleşti. 2 Nisan 2018 tarihinden bu yana Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grup Başkanlığı görevini yürüten Tamer Saka da kariyer tercihi doğrultusunda 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılıyor.

Sabancı Holding’den yapılan açıklamada, “Sayın Barış Oran ve Tamer Saka’ya bugüne kadar Topluluğumuza sağlamış oldukları önemli katkılar ve özverili çalışmalar için teşekkür eder; hayatlarının bundan sonraki döneminde başarı ve mutluluklar diliyoruz” denildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde