Sabancı Holding'de bayrak değişimi

Sabancı Holding'de bayrak değişimi

Sabancı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevini altı yıldır yürüten Neriman Ülsever, 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle bayrağı halen Avivasa Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Meral Kurdaş'a devrediyor.

Sabancı Holding'de bayrak değişimi
16px
24px
16.12.2016 08:54
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevine Avivasa Genel Müdürü Meral Kurdaş getirildi.

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

Neriman Ülsever’e, birikimleri, uluslararası tecrübesi ve vizyonuyla görev süresi boyunca topluluğumuzun gelişimine yaptığı önemli hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Neriman Ülsever’in insan kaynaklarımızın gelişimine yaptığı katkılar için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sabancı Topluluğu olarak, en değerli varlığımızın insan kaynaklarımız olduğuna olan inancımızla, yöneticilerimizi yetiştirmeye önem veriyoruz. Bu anlayıştan hareketle, topluluğumuzda uzun yıllardır çeşitli üst düzey görevlerde birçok başarıya imza atmış Meral Kurdaş, 1 Ocak itibarıyla Sabancı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevini üstlenecektir. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum.”

AvivaSA Kuruca'ya emanet

AvivaSA'dan KAP'a yapılan açıklamaya göre de, 1 Ocak itibariyle Meral Eredenk Kurdaş'tan boşalan Genel Müdürlük görevine Mustafa Fırat Kuruca atandı. Kuruca şirketin Yönetim Kurulu Üyesi de olacak.  Erkan Şahinler de, AvivaSA'da Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Meral Kurdaş kimdir?

Meral Kurdaş, 1985 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş daha sonra Manchester Business School’da Executive MBA, 2001 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nin Executive MIS programını tamamlamıştır. 1985 yılında Interbank’ta Yönetici Adayı olarak işe başlamış ve çeşitli görevlerde bulunmuştur. 1994-1997 yıllarında Garanti Yatırım Bankası’nda pazarlama ve özel bankacılık bölümünde Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve 1997-2002 yılları arasında Yapı ve Kredi Bankası’nda Kurumsal Pazarlama Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 2002-2007 yılları arasında AK Emeklilik Genel Müdürlüğü görevinin ardından 31 Ekim 2007 tarihinde AK Emeklilik ile Aviva Hayat ve Emeklilik şirketlerinin birleşmesiyle kurulan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş.’nin Genel Müdürü oldu ve halen bu görevi yürütmektedir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde