Sabah yazarından İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza'ya 1 Nisan şakası

Sabah yazarından İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza'ya 1 Nisan şakası

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt'un bugünkü yazısını okuyanlar, İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza’nın evlendiğini öğrendi. Oysa ki her şey 1 Nisan şakasından ibaretti. İbrahim Kutluay bu şakaya "ciddiye alanlar olmuş, biz çok güldük" karşılığı verdi.

Sabah yazarından İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza'ya 1 Nisan şakası
16px
24px
01.04.2023 07:28
ABONE OLgoogle

"Büyük aşk mutlu sonla bitti. Paris'te gizlice evlendiler" başlığı ile eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın uzatmalı sevgilisi Edwina Sponza ile evlendiği"  haberi 1 Nisan şakasından ibaretti ve haberin altında, "1 Nisan şakasıdır. İkilinin hoşgörüsüne sığınıyorum. Umarım bu şaka gerçek olur ve büyük aşk evlilikle perçinlenir" notu düşülmüştü. 

Sabah yazarı Bülent Cankurt'un, İbrahim Kutluay ile  2012'den beri aşk yaşadığı Edwina Sponza'nun evlendiği şeklindeki yazısı magazin dünyasında heyecanla karşılandı. 

Bülent Cankurt'un yazısı şöyleydi: 

“Şimdiye kadar kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendilerinin bile unuttuğu İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza cephesinden bu kez 'ayrıldılar' veya 'barıştılar' diye değil bambaşka bir haberim var. 11 yıla yaklaşan ilişkilerinde ne birlikte ne de ayrı yapabilen müzmin aşıklar evlendi! Evet, yanlış okumadınız, bu çalkantılı aşkı sonunda nikah masasına taşıdılar. İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza'nın, en yakınlarına bile haber vermeden Paris'te gizlice evlendiklerini öğrendim. Geçen hafta baş başa gittikleri Paris'te, Türkiye Paris Başkonsolosu'nun kıydığı nikahla hayatlarını birleştirmişler. Edwina Hanım'ın Paris'te yaşayan iki arkadaşının şahitliğinde bir ömür mutluluğa "evet" diyen aşıkların nikah fotoğrafına da ulaştım. Umarım nikah defterine attıkları imza, bir ömür onları birbirine bağlar, bir daha hiç ayrılmazlar.”

Ancak haberin sonu Bülent Cankurt'un şu notu ile bitiyordu: 

"İBRAHİM KUTLUAY-EDWINA SPONZA HABERİ GERÇEK DEĞİL; 1 NİSAN ŞAKASIDIR... İKİLİNİN HOŞGÖRÜSÜNE SIĞINIYORUM. UMARIM BU ŞAKA GERÇEK OLUR VE BU BÜYÜK AŞK EVLİLİKLE PERÇİNLENİR."

İBRAHİM KUTLUAY'DAN PAYLAŞIM "ÇOK GÜLDÜK"

İbrahim Kutluay'ın haberle ilgili yaptığı paylaşım şöyle;

"Bugün Günaydın'da @bulentcankurt 1 Nisan şakası yapmış, gerçek sanıp ciddiye alanlar olmuş. Biz çok güldük"

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde